Klubtur til Elmshorn

SIF badminton planlægger en klubtur til Flora cup stævnet for nybegyndere til M/E række i U11 til U19.

Tidspunkt: Elmshorn, Hamborg NV fra 29. april til 01. maj 2016

Transport & forplejning: Turen vil foregå i bus og overnatning i klasseværelse og hvis ikke plads, i sportshal. Alle måltider er inkl. i prisen.

Hvem kan deltage: Alle medlemer af SIF badminton er hjerteligt velkomne, også forældre og søskende.

Spille start fredag 17.00 for mix.

Pris: 1.200,- til 1.500,- afhængigt af antal deltagere inkl. transport, overnatning, måltider og turneringsgebyr, men ekskl. lommepenge. Prisen for ikke turneringsdeltagere vil være ca. 100,- lavere. Klubben sponsorerer pt. ikke direkte, det tillader kassebeholdingen ikke, men skulle det lykkes at finde en mæcen, sponsor o.lign., så vil det komme børnene til gode.

Tilmelding:
Angiv antal deltagere, børn/voksne og hvilke katagorier samt makker eller x-makker.

Spørgsmål: Søren Houmøller - mobil 2223 5611

Link: http://www.floracup.de