Nyt fra bestyrelsen

I badminton tænker vi altid i nye aktiviteter. Vi skal hele tiden udvikle os, stilstand er det samme som tilbagegang.

I 2015 sendte vi en ansøgning sammen med hallen til breddeidrætten i kommunen om tilskud til nye net, og fik dem bevilget. Også i år har vi sendt en ansøgning om tilskud til et nyt fugtskab. Tilgangen af ungdomsspillere er som altid stor, grunden er bla. vores dygtige trænerstab, heraf har vi fire hjælpetrænere, som har været på kursus. De er rigtig gode til de midste spillere. Men vi har også en bestyrelse som arbejder godt sammen, dernæst er der en stor forældreopbakning, som er helt afgørende for en klubs virke/udvikling.

Vores sponsorer er også med når vi skal have nyt klubtøj m. m. Der skal her lyde en tak til dem alle.

Forældreaften en fredag aften i september var besøget værd, omkring 60 børn og forældre var samlet i cafeteriet og hal B til spisning og en gang badminton. Dette bliver gentaget fredag den 18. marts kl. 18,00 med kåring af årets spiller/klubmester. Fredag eftermiddag vil finalerne blive spillet i de forskellige rækker, og vi håber derfor at se mange på sidelinjen.

Onsdag den 16. december var spillere og forældre inviteret til juleafslutning med gløgg, saftevand og æbleskiver i Cafeteriet, hvor KIWI Assentoft var vært sammen med Assentofthallen. En rigtig god afslutning med mere end 70 deltagere og en eftermiddag/aften, hvor man fik en god dialog/snak med forældrene.
Holdturnerings status: I sæsonen 2015/16 deltager SIF badminton med 4 ungdomshold og 3 seniorhold, hvilket er rigtig fint. Ungdomsholdene klarer sig generelt ud over forventning heraf skal U 13C med stor sandsynlighed spille landsmesterskaber. U 13D ligger pt. på en delt 3. plads, men kan ikke nå 1. pladsen. U13C ligger til at vinde deres pulje. U15D mix (piger og drenge) ligger sidst men har fået skrabet flere points sammen, hvilket er flot taget i betragtning at det for alles vedkommende er første sæson de spiller turnering. U17/19B ligger på en delt 3. plads uden mulighed for at nå 1. pladsen i en rigtig stærk besat pulje. Seniorholdene klarer sig med ”varieret” succes. 4 herrer serie 1 er kommet i stærk modvind, hvorimod 2D+2H B-C ligger til at vinde puljen. 4 herrer serie 1 hænger i dyndet og ligger sidst. 2D-2H B-C række ligger på en solid 1. plads. 4 herrer(x-motion) A-række ligger på en 2. plads uden chance for 1. pladsen.

Julekalender: Afdelingen fik tildelt 7 distrikter med 400 kalendere, og fik solgt 97% af kalenderne, tjente næsten kr. 10.000 til ungdomsarbejdet i SIF badminton. Tak for den store indsats fra forældrene og ikke mindst koordineringen af julekalendersalget.
Onsdag den 20. april 2016 holder DGI deres årlige aktivitetsmøde her i klubben. Dette foregår i Borgerhuset og hal B med bespisning af mere end 50 deltagere, hvilket også er en god aktivitet for badmintonafdelingen men også for hallens cafeteria.
Onsdag den 27. april er sidste dag med badminton for ungdom og motionister i denne sæson.
Medlemmerne i ungdomsafdelingen kan tilmelde sig den nye sæson fra den 10. Juni. Motionister i august, herom senere. Mandag den 22. august mødes vi igen til en ny og spændende sæson.

På vegne af bestyrelsen i SIF badminton
Hans Knudsen