SIF Badminton holdturnering sæson 2016/17

Status efter efterårssæsonen - December 2016

I sæsonen 2016/17 deltager SIF med 4 ungdomshold og 1 seniorhold, hvilket er 2 senior hold færre end sidste sæson.

Egentlig var der 2 seniorhold men det ene hold trak sig, da de lidt ufrivilligt havnede i A-rækken, hvilket viste sig at være hold fra sidste sæsons mester række. Det var blevet overset at mester rækken var nedlagt fra og med indeværende sæson. Efter et par kampe som kanon føde var kamp moralen i kælderen. Ungdomsholdene har sammenlignet med sidste sæson lidt sværere ved at klare sig, men generelt er der fra alle holdene flot indsats, høj kamplyst og stærk vilje. Ind imellem løber holdene ind i nogle meget talent fulde spillere fra andre klubber. Men som den landskendte Ulrik Wilbek engang sagde noget a la ”man kommer længere med ren vilje end ren talent”.

Ungdom:

  • U13Dx (rent pige hold). Ligger pt. nr. 7 af 9 med SMIFF og Højbjerg klart i front og SIF i en tæt midtergruppe. Flot spillet af en gruppe på ca. 10 piger som alle i denne sæson har holdkamp debut. Der har været alt fra sikre sejre til klare nederlag, så der skal nok komme flere point på kontoen.
  • U13D (rent drenge hold). Ligger pt. nr. 1 af 7 men nok med en klar favorit i Thorsager Rønde som har spillet færre kampe og vundet over SIF. Vores hold er stærkt spillende med ”gamle kendinge” og drenge med debut i holdkampe. En top 3 placering er helt sikkert inde for rækkevidde.
  • U15B (rent drenge hold). Ligger pt. nr. 4 af 7 med Thorsager Rønde klart i spidsen og som nok er urørlige. B-rækken er stærkt besat med nogle stærke spillere (piger + drenge) både fysisk og spillemæssigt som holdet ofte er oppe imod. Vores spillere klarer sig ganske godt og har haft flere kampe som med en smule mere held ville have været vundet.
  • U17/19Cx (blandet pige/drenge hold). Ligger pt. nr. 5 af 5 med Ry som er stukket af. Der er kun ganske få point imellem de 3 nederste hold, så en sejr vil ændre en del på stillingen. Selvom holdet resultatmæssigt har fået ørerne i maskinen et par gange, er indstillingen stadig helt i top. Det er flot og skal nok udmønte sig i en sejr eller to.

Senior:

  • 2+2 B double (blandet hold). Ligger pt. nr.3 af 6 men kun med 2 points op til Pindstrup i toppen. Men da ikke alle hold har spillet lige mange kampe er det lidt svært at pege på favoritter. Mon ikke pulje vinderen skal findes imellem SIF, Pindstrup og Auning.

Vores sponsorSIF Badminton Assentoft  | Assentofthallerne | 8960 Randers SØ

Webhosting - Joomla WebDesign