SIF Badminton holdturnering sæson 2016/17 - Slutstillingen

I sæsonen 2016/17 har SIF deltaget med 4 ungdomshold og 1 seniorhold og det har vist sig at være en barsk sæson for 2 af junior holdene. De har været oppe imod stærke modstandere. Men alle holdene har udvist flot indsats, kampgejst og vilje til at være med hele vejen igennem.

Det skal i have en stor tak for, for uden aktivt spillende medlemmer vil klubben stille og roligt dø hen!

Som sagt er sæsonen overstået for alle holdene og bortset hos vores senior hold, hvor nogle af modstanderne mangler nogle holdkampe.

Slutstilling - Ungdom:
• U13Dx (rent pige hold). Endte på en nr. 8 plads efter at have deltaget i slutspillet for nr. 6 – 9. Der var nogle kampe hvor pigerne var klart overmatchet og andrer hvor der var mere jævnbyrdighed som endte med gode sejrer. Taget i betragtning af at det var første gang at spillerne var med i en holdturnering, er det absolut en godkendt sæson.
• U13D (rent drenge hold). 2. plads efter den klarer vinder Thorsager Rønde. Det er barer rigtigt flot af drengene hvor af de fleste har haft debut i denne sæson som hold spillere. Holdet har været meget konstante og ikke haft nogle udfald. Sådan godt gået.
• U15B (rent drenge hold). 3. plads igen med Thorsager Rønde som den klarer vinder. Søften fik en 2. plads alene på en bedre sæt score. Det har været en stærk B-rækken med nogle virkelig stærke spillere både fysisk og spillemæssigt som holdet var oppe imod. Med et enkelt point mere kunne holdet have fået en 2. plads, hvilket også havde været realistisk opnåelige. Alt i alt har holdet leveret en solid indsats.
• U17/19Cx (blandet pige/drenge hold). Endte med en 5 . plads. Det har været en hård og ubarmhjertig sæson for holdet. For at sige det som det er, har holdet fået ørerne i maskinen nogle gange. Og sådan er det engang imellem, men hvad alle spillere skal have ros for er ikke at give op og trække holdet, som 2 andre hold har gjort i deres række. Respekt til jer alle. Det beviser at det er et hold der kan klare modgang og det er en stor kvalitet.
Slutstilling - Senior:
• 2+2 B double (blandet hold). Ligger pt. nr.3 af 6 men nogle af de andres holdkampe er ikke færdigspillet. Pulje vinderen er suveræne Auning. Håber I har nydt sæsonen. Godt at I deltager og ser frem til at der er et eller måske to senior hold med i næste sæson.

Som en klubkammerat engang sagde til mig, ”jeg lader min ketscher tale på mine vegne” og det gjorde han så. Han var også en stille venstre håndet fyr der kæmpe til det sidste og det vandt han mange kampe på.

Tak for denne sæson og håber vi ses til næste sæson.

Turneringsleder Søren Houmøller