SIF Badminton holdturnering sæson 2017/18 - Slutstillingen

I sæsonen 2017/18 har SIF deltaget med 2 ungdomshold og 3 seniorhold.

Det var 2 junior hold færre end sidste sæson, men 2 senior hold flere. Juniorerne har haft sin sag for med nogle stærke modstandere. Seniorerne bed godt fra sig og landede nogle gode resultater. Godt er at alle holdene viste indsats, kampgejst og vilje til at være med hele vejen igennem.

Det er helt afgørende at klubben har aktivt spillende medlemmer, for ellers vil klubben nok stille og roligt dø hen! Mange tak for jeres fine indsats.

Set tilbage over hele sæsonen med alle kampe færdig spillet er det et lidt blandet billede der viser sig.

Slutstilling - Ungdom:

• U11D: Endte på en 6. og sidste plads. Holdet fik skrabet 7 point sammen og taget i betragtning at flere spillere har startet med at spille badminton i denne sæson er det et rigtigt flot resultat. Holdet er blevet bedre og bedre igennem sæsonen. Sådan. Stor ros og en absolut godkendt sæson.
  • U15D: Holdet endte her også på en 6. og sidste plads. Det har været en svær sæson for holdet, hvor holdet flere gange er løbet ind i stærke hold. Udfordringen var lidt flere gange, at de havde ”deres alder” imod dem. Der har været nogle kampe, som med lidt held kunne have været vundet. Men de ikke op og forsatte. Det beviser at det er et hold der kan klare modgang og det er en stor kvalitet.

Slutstilling - Senior:

• 2+2 C double: Sluttede på en 3. plads i det indledende og 2. plads i slutspillet. Der har været konstant gode resultater, uden nogen udfald. De tabte kampe blev tabt kneben. Det er styrke.
  • 4 spillere B double: Det blev til en 3. plads. Her blev der ikke spillet slutspil. Der har været nogle få ”snittere” ind imellem, men alligevel lykkedes det at få en god placering med kun 2 point op til 2. pladsen. Udemærket!
  • 4 spillere D double: En flot 2. plads med en del tætte kampe og 2 klare sejre. Der er et klart tophold med et tæt race om de resterende plads. Godt gået at holdet sikrede sig 2. pladsen.

Håber I har nydt sæsonen. Godt at I deltager og håber at I alle er med i næste sæson.

Tak til alle jer badminton Ninja’s for denne sæson og nyd tiden indtil næste sæson.

Mvh, Turneringsleder Søren Houmøller